Pages

Iklan Percuma 5jam

Blink2,Blink2
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, December 24, 2010

Gambar - Giliran Lisa Surihani pula bercium

Hehe....Panas tak kalau dapat tajuk Entry macam ni? Gurauan malam Jumaat je. Lisa, jangan marah or geram ye, nanti tak comel dah.

Lisa ni memang menjadi kegilaan ramai jejaka-jejaka di Malaysia mahupun alam ini. Pelakon utama atau heroin cerita Adamaya ni memang menyengat, ingat lagi bila tengok iklan McDonald's dulu masa lisa masih kecik, cute jer. Ingatkan dah besar hilang ke"cute"an dia tuh, tapi rupa-rupanya makin cantik si Lisa Surihani ni.

Gambar di atas adalah sudut comel kasih sayang seorang ibu kepada anaknya. Berani cakap, Mia Sara & Lisa Surihani adalah pasangan pelakon ibu & anak yang paling ideal. Kami nantikan juga kemunculan mereka berdua dalam drama terbaru selepas hit dengan drama Adamaya, bilalah agaknya tu ya?

Sumber: Forum Gempak
SILA LIKE
www.tips-fb.com

9 comments:

Lia3003 said...

ingatkan cium apa lah tadi

tqaAwesome said...

minat lisaa!!

Omu Rice said...

buat gempar jer...hehe...ingat betul2...hehehe...nakal..

WAHIDA ALIAS said...

hahahah...nk cium jugak la mcm ni...

Botak said...

tak snonoh betul lisa surihani..
hahahahaha... :))

laila said...

dodua comel gile

-wAn- said...

itu akak saya!!!!!hua

oke drop to my blog..haha

http://wanameer.blogspot.com/2011/01/my-comeback-entry.html

Hantu Kak Limah said...

lisa memang cantik....untung siape yang jadi boypren die ek...

♥ eyka elisha ♥ said...

comey nye dorg bdua..sweet cgt! ^^

Post a Comment