Pages

Iklan Percuma 5jam

Blink2,Blink2
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, December 15, 2010

Cara Melihat Status FB Kita Dari yang Pertama Sehingga Kini

Okey, hari ni tak ada idea nak buat entry. Tapi jalan-jalan hari ni terjumpa satu cara untuk kita tahu status Facebook anda dari yang first status hingga lah yang latest(sampai hari ni).

Di samping tu korang akan dapat tahu juga, bilakah tarikh anda semua melayari Facebook ini.

Klik link di bawah ni bagi mendapatkan status pertama anda di Facebook.



SILA LIKE
www.tips-fb.com

1 comments:

diana sofian said...

WAH..BETUL LAH ....HAHAHAH.. XD

Post a Comment